За Нас

За нас и Нашите Партньори!

Когато се обърнем назад във времето можем да видим грешките, които сме допуснали, и това, което сме постигнали.

Започнатото като любители в DESO TUNING продължи и естествено се разви и надгради в постигнатото от MD Commerce LTD. Фирмата е естествен резултат на съвременните тенденции за глобализация в света, конвертирани в микро мащаб. Сремежът към висок професионализъм при подготовката на един автомобил, както за традиционни цели, така и за нуждите на мотор спорта, доведе до факта, че собствениците на фирмата Маргарита Стайнова и Десислав Славчев създадоха АСК “Hot Extreme” и като негов отбор завоюва двукратно Вицешампионската титла по Офроуд на България за 2006 и 2007 г., а през 2011, 2012 и 2013 г. триумфираха като победители в най-престижните Off road издания на “Rally Breslau 2011”, “Balkan Breslau 2012” и “24 Hours Rally Raid Greece 2013”.

Всичко това звучи звучи съвсем естествено на фона на фактите, че MD Commerce LTD разполага със собствен сервиз, който е един от малкото в страната специализирани сервизи за подготовка на автомобили за Off road състезания. Горди сме да кажем, че сме и е официален представител за България на фирмите Fedima/R 31, BRAID Wheels и Hercules Tires.

Гуми Fedima/R 31

Ситуирана в Алкобака – Португалия – фирмата е разположена на площ от 15000 квадратни метра. Малко компании могат да се похвалят с 40-годишен опит, особено в новa сферa като регенерирането на гуми. След години на натрупани опити и грешки, Fedima/R 31 успя да се утвърди на пазара, създавайки марки гуми цялостен регенерат. В отговор на нуждите на своите потребители, през 1991 г. бяха създадени марката Fedima – модели за цялата гама гуми за пътнически автомобили, 4х4, обществен транспорт, камиони и товароподемна техника. А марката Cafema е специално предназначена за нуждите на селското стопанство и техника.

В стремежа си за непрекъснато развитие и усъвършенстване през 1998 г. Fedima/R 31 направи инвестиция в размер на 1250000.00 евро, което позволи да отговори на високите изисквания за сертифициране на Bridgestone/Firestone Europe и да се извършва реконструкция на гуми за камиони с технология за топъл, студен и цялостен регенерат. Фирмата може спокойно да се похвали, че около 80% от камионите, пътуващи из Европа, карат с нейни гуми регенерат.

През 2000 година компанията бе сертифицирана по NP и EN по ISO 9001:2000, а през 2002 година нейните продукти бяха хомологирани според директиви 108 и 109.

Целта на фирмата е да предлага на своите клиенти гуми, осигуряващи качество и сигурност на пътя, при това на достъпни цени. Факт е, че клиенти й ценят и търсят нейните продукти.

Fedima/R 31 разшири дейността си чрез износ на продуктите си първо в Испания, а след това и Франция. Към момента има потребители в 30 страни, където нейното име е добре познато и утвърдено.

Инвестицията, направена през 1998 година за разработване и развитие на пазара за гуми регенерат 4х4 вече дава резултат. Fedima е пионер за своята индустрия в клас Състезателен, като стартира през 2000 година с модела Super Truck. Последва клас Състезателен 4Х4 Off-Road, където компанията има многобройни професионални победи в изпитанията на гуми в Европа.

В Моторните спортове, Fedima инвестираха в модели за Tarmac и Gravel, рали шампионата и автокроса. Това още веднъж им осигури възможно най-добрия краен продукт, което рефлектира върху доброто представяне на гумите в многобройните състезания.

С инвестиция от от 2250000.00 евро, направена през последните четири години Fedima/R 31 успя да достигне високи нива на качество и изпълнение, заставайки на едно от първите места на новите технологии в сферата за гуми регенерат.

Доказателство за успеха на фирмата е огромното търсене на нейните продукти.

Hercules Tire & Rubber Company е олицетворение на производител на високостойностна марка, създадена да посрещне глобалните нужди на пазара на гуми. Компаниите от които се състои са: Hercules Tire USA, Hercules Tire Canada и Hercules Tire International.

С повече от 60 години опит в „карането“, тестовете и експертизите, Hercules Tire изграждат репутация на мощен лидер, производител и дистрибутор на най-високостойностния към днешна дата бранд гуми. Глобалната им сила ясно се вижда от факта, че компанията разполага с над 200000 м2 складови площи, разположени в цял свят и с партньори в 92 страни.

Мисията на Hercules Tire divisions гласи: Ние „караме“, за да достигнем до очакванията на нашите клиенти, доставчици, служители и акционери на компанията и за да им осигурим очакваната ценностна стойност, чрез нашите продукти и обслужване.

Джанти BRAID, са олицетворение на натрупаните от BRAID Wheels статистика и опит от състезанията през последните години! Те са резултат, както на еволюционното развитие, достигнато чрез внедряване на последните иновативни технологии, така и на контрол и анализ на постигнатите резултати в процес на много експерименти.

BRAID изследва, развива, проектира, тества, произвежда и комерсиализира високотехнологични джанти за всички състезателни и несъстезателни автомобили.

От Централата, разположена в Igualada (Barcelona), BRAID покрива пазара в световен мащаб със широкоспектърния си каталог, включващ джанти с широка гама от размери и приложение!

Високо квалифициран и специализиран екип, прилага най-иновативните технологии, за да предложи топ качество на своите джанти и останали продукти за автомобили.

Дългогодишната работа на MD Commerce LTD, както с Българските, така и с чуждестранните й партньори изгради основните водещи правила и принципи на фирмата, а именно:

  • Клиентите винаги на първо място.
  • Съвършенство във всичко което правим.
  • Вярност и честност.
  • Уважение, дори към малките неща.
  • Наградата идва винаги след добре свършената работа!